Søk - Innhold
Søk - Nettlenker
Search - JEvents
Search - ZOO

Mestringskurs for kreftpasienter og pårørende i Lister-regionen

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

"Livslyst – når det røyner på" er et kurstilbud til innbyggerne i kommunene i Lister-regionen. Kurset arrangeres på Sørlandet sykehus Flekkefjord  i samarbeid med Kreftforeningen, og starter opp tirsdag 7. februar  2012 kl. 13.00–16.00.

Kursledere er Audhill Naglestad, kreftsykepleier ved Sørlandet sykehus Flekkefjord, og rådgiver/kreftsykepleier i Kreftforeningen, Liv Bodil Idland. De vet at mange, både kreftpasienter og mennesker  som står dem nær, ofte strever med å takle sykdommen psykisk.

Kurset "Livslyst – når det røyner på"  tar utgangspunkt i hvordan tanker og følelser påvirker hverandre, og hvordan disse settes på prøve i en vanskelig livssituasjon. Vi ønsker å gi deltakerne konkrete verktøy til å takle situasjonen de er i og kjennskap til metoder for lettere å kunne håndtere hverdagen på en god måte, sier kurslederne.

"Livslyst – når det røyner på" passer  både for pasienter og pårørende (ikke etterlatte). Kurset går over fem samlinger à tre timer følgende datoer:   7. februar, 13., 14., 20., og 21. februar, og er gratis.  Påmeldingsfrist 31. januar.

Fortløpende påmelding på www.kreftforeningen.no/livslyst eller telefon 07877.

Ønsker du mer informasjon, kontakt  Liv Bodil Idland, telefon 95 00 89 59.